Alalam
جستجوی پيشرفته
وب سایت
سه شنبه 20/11/1388 ساعت 12:54 گرینویچ
هواپيماهاي عربستان مواضع مخالفان دولت يمن را بمباران کردند
Fri, 06 Nov 2009 15:04:15 GMT
يک منبع آگاه عربستاني تاييد کرد که هواپيماهاي جنگي عربستان مواضع جنبش الحوثي در استان صعده در شمال يمن را بمباران کرده اند و نيروهاي عربستان ممکن است به عمليات زميني عليه اين جنبش دست بزنند.

پايگاه "ايلاف" متعلق به عربستان سعودي اعلام کرد که نيروهاي زميني عربستان به سمت منطقه مرزي با يمن درحال حرکت هستند.

به گزارش منبع ياد شده ، جنگنده هاي "اف 15" و "تورنادو" عربستان از سه شنبه مواضع جنبش الحوثي در نزديک مرزهاي استان جازان را هدف قرار مي دهند.

يک منبع آگاه دولتي سعودي تاکيد کرد که نيروي هوايي اين کشور به دنبال نفوذ عناصر وابسته به شورشيان حوثي به خاک سعودي مواضع آنها را در شمال يمن بمباران کرد.

بر اساس اظهارات اين مسئول دولتي که نخواست نامش فاش شود " نيروي هوايي سعودي مناطق مرزي را که به اشغال گروه حوثي ها درآمده بود ، از دست آنها آزاد کردند."

وي گفت : بيش از40 نفر از شورشيان حوثي در اين نبرد کشته شدند."

مقامات رياض روز گذشته اعلام کردند که بر اثر حمله شورشيان مسلح که از جنوب يمن وارد خاک سعودي شده بودند يک افسر نيروي امنيتي کشته شده و 11 نفر ديگر زخمي شدند.

مواضع حوثي ها در مناطق اطراف استان صعده درشمال غربي يمن ودر مرز اين کشور با عربستان سعودي قرار دارند.

در همين حال، سخنگوي جنبش الحوثي ، مشارکت نيروي هوايي عربستان سعودي در حملات ارتش يمن ضد اين گروه و استفاده از بمب هاي فسفري در حمله به برخي مناطق در يمن را محکوم کرد.

"محمد عبدالسلام" در گفت و گو با شبکه خبري العالم اظهار داشت: سعودي ها علاوه بر استفاده از بمب هاي فسفري در بمباران هوايي مناطق هم مرز با عربستان ، بامداد روز پنجشنبه حملات موشکي و توپخانه اي شديد عليه مواضع حوثي ها را نيز آغاز کردند.

وي با تاکيد بر اينکه دولت عربستان از پشتيباني نظامي دولت يمن در جنگ با حوثي ها ابايي ندارد ، افزود : عربستان سعودي با دخالت آشکار در جنگ صعده ، ضد حوثي ها از ارتش يمن حمايت کرد و با اين کار دخالت هاي سابق و مداوم خود در امور نظامي ، مادي و سياسي کشور يمن را به اوج رساند.

عبدالسلام خاطرنشان کرد : رسانه هاي جمعي ، مشارکت دولت عربستان سعودي در جنگ صعده را براي جامعه جهاني ثابت کرده اند و جامعه جهاني از طريق رسانه ها استفاده ارتش عربستان از کشنده ترين سلاح ها به ويژه بمب هاي ممنوعه فسفري و کشته و زخمي شدن شمار زيادي ازغيرنظاميان اعم از زنان و کودکان را به چشم ديد.

سخنگوي جنبش الحوثي درخصوص هدف از دخالت نظامي عربستان در جنگ صعده به نفع ارتش يمن ، اظهار داشت : دولت عربستان سعودي براي اجراي نقشه هاي آمريکا و اسراييل نه فقط در يمن بلکه در همه منطقه فعاليت مي کند تا اين منطقه را تحت فرمان آمريکا و اسراييل درآورد ولي قطعا به دليل اراده قوي و شکست ناپذير ملت ها ، عربستان در اجراي اين نقشه ها ناکام خواهد ماند.

وي درباره وضع ميداني مناطق جنگي درصعده گفت : مردم اين منطقه با وجود پشتيباني هوايي و زميني عربستان از نيروهاي ارتش يمن ، شجاعت کم نظيري در ميدان جنگ از خود نشان مي دهند و سرانجام ، اين مردم شجاع پيروز خواهند شد.

جنبش الحوثي در بيانيه اي اعلام کرد که نيروهاي امنيتي يمن به حملات شديد خود از چهار سمت به منطقه "حرف سفيان" در استان عمران ادامه مي دهند و ارتش يمن خسارت و تلفات سنگيني متحمل شده و هفت خودروي آن منهدم شده است.

اين درحالي است که ارتش يمن از ادامه حملات خود عليه پايگاه هاي جنبش الحوثي در شمال يمن و پيگرد به گفته خود افراد مسلح که به يک گشتي عربستان در منطقه "جب الدخان" حمله کرده و دو سعودي را کشته و 11 نفر ديگر را زخمي کردند، خبر داد.

عربستان سعودي چهارشنبه اعلام کرد که يک افسر سعودي در حمله افراد مسلح ناشناس در منطقه مرزي با يمن کشته و 11 نفر ديگر زخمي شدند و جنبش الحوثي مي گويد که اين منطقه را به تسلط خود در آورده است.

جنبش الحوثي روز چهارشنبه اعلام کرد که بر منطقه جبل الدخان در مرز يمن و عربستان تسلط يافته است و عربستان به ارتش يمن اجازه داده است تا از اين منطقه عليه اين جنبش اقدام کند.
نظرات کاربران
بارگذاری ...
نام
پست الکترونيکي
عنوان
نظر